Weekend presarat cu dosare penale, pe drumurile din Timis

pasajul-jiul-amenzi-politie-rutiera-soferi-14211A fost un weekend plin pentru polițiștii de la rutieră din Timiș. Oamenii legii au participat la mai multe acțiuni pentru combaterea și prevenirea principalelor cauze ale accidentelor rutiere. Au aplicat sute de amenzi și au întocmit mai multe dosare penale pentru diferite infracțiuni.

Polițiștii de la rutieră au acționat pe raza întregului județ. Au acționat pe toate drumurile naționale, județene dar și în localități, iar ținta lor au fost cei care consumă alcool, iar apoi se urcă la volan.

„Astfel, poliţiştii au întocmit 13 dosare penale şi au aplicat 306 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 96 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 62 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Au fost reţinute în vederea suspendării 29 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, limitelor legale de viteză, semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare”, spun oamenii legii.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

' 404