Vunk – Iubeste-ma de tot (videoclip nou)

vunk filmare clip asa si - petru ivuTrupa Vunk lanseaza videoclipul pentru cel mai recent single “Iubeste-ma de tot”, extras de pe viitorul album al formatiei.

Clipul a fost filmat in timpul Carnavalului de la Venetia si urmareste povestea unui cuplu de fete pe strazile orasului italian.

“„Iubeste-ma de tot”, noua piesa a trupei VUNK si cel mai frumos cantec de dragoste al acestei primaveri, pledeaza pentru o pasiune traita cu intensitate, autentica 100%, in care indragostitii sunt implicati de tot, chiar daca ritmul rapid al lumii de azi nu lasa de multe ori ragazul de a intelege in profunzime toate aspectele vietii“, spune Cornel Ilie

„Pentru videoclipul Iubeste-ma de tot am lucrat cu regizorul Sandu Anton, acelasi regizor de la clipul Un nou univers. Impreuna am fost de acord ca povestea clipului poate fi mai puternica si mai sugestiva daca ar fi o poveste intre doua personaje feminine. In clip joaca Ana Maria Guran, actrita principala din filmul Lumea e a mea, care tocmai a fost premiata la Best Film Fest și Ana Maria Ilinca, model. Am ales sa filmam in Venetia, in timpul Carnavalului, pentru ca o astfel de relatie este tinuta, de obicei, in spatele mastilor, iar atunci cand ii judecam pe ceilalti pentru alegereile lor, ar fi mai bine sa ne dam noi mastile jos și sa acceptam orice forma de iubire, atata timp cat este sincera și este impartasita de tot’, mai spune Cornel Ilie.

sursa: urban.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

' 404