Viol urmat de o crimă înfiorătoare lângă Lugoj

crima-politia-criminalistiLocuitorii unui sat din apropierea Lugojului  nu mai au linişte după ce într-o casă de pe raza localităţii a avut loc o nenorocire. În noaptea de vineri spre sâmbătă, poliţiştii au fost chemaţi să intervină la domiciliul unei femei de 54 de ani din Margina, care a fost găsită fără suflare în propria locuinţă. Din primele informaţii, femeia ar fi fost ucisă cu bestialitate, după ce ar fi fost violată.

La faţa locului au ajuns imediat specialiştii criminalişti, dar şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, care au început o anchetă. Anchetatorii lucrează pentru a încerca să-l găsească pe cel care a comis atrocitatea.

„Se desfăşoară cercetări în acest caz, există un cerc de bănuiţi, iar urmărirea penală se desfăşoară in rem, adică faţă de faptă. Se aşteaptă rezultatul unei expertize genetice, iar în funcţie de acel rezultat se vor continua cercetările”, au declarat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Sâmbătă după-masa, pe câmpia cunoscută sub numele de Grădina Robilor din Lugoj, o femeie a fost găsită fără suflare. Anchetatorii spun că şi în acest caz este vorba despre omor, victima prezentând o rană gravă, cel mai probabil provocată de un obiect dur, în zona capului. Despre cele două cazuri nu există indicii că ar exista puncte comune, însă în amândouă anchetele nu se cunoaşte încă autorul.

foto: arhivă

sursa: cetateanul.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

' 404