Viespi uriase in vestul tarii; un cioban a fost ucis de intepaturi(video)

xviespi-ucigase.jpg.pagespeed.ic.BxOQpObC5fRoiuri de viespi uriașe bagă groaza în localnicii din zona Ineu-Bocsig, unde mai multe persoane au fost atacate în ultima vreme, iar un bărbat a fost ucis.

Un cioban în vârstă de 52 de ani, din satul Răpsig, a murit în urma înțepăturii unui gărgăune. Acesta se afla la stână, pe câmp, împreună cu un alt localnic, mai tânăr. Ambii au fost atacați, însă doar cel mai tânăr a supraviețuit și este sub tratament.

Conform polițiștilor, bărbatul de 52 de ani a murit în urma unui șoc anafilactic cauzat de înțepătura viespii, iar al doilea bărbat a fost dus la spitalul din Ineu în stare gravă. ”Avea capul umflat cât o minge mare”, ne-a mărturisit un localnic din Răpsig.

Familiile celor doi ciobani spun că aceștia nu erau alergici la veninul de viespe, pentru că nu a fost prima dată când au fost împunși. ”Acum au fost niște viespi uriașe, găuni, gărgăuni, nu știu exact cum se numesc, dar au veninul puternic”, a spus un apropiat al victimei.

În zona Ineu-Bocsig au fost raportate mai multe cazuri, în ultimele săptămâni. Doar la Spitalul Orășenesc Ineu, în luna august, au fost internate 13 persoane atacate de viespi, care au avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza reacțiilor alergice.

sursa: arq.ro

Bookmark and Share

Comments are closed.

404