Videoclip oficial: Kaira feat Elena – Mirror

kairaKaira și Elena Gheorghe vorbesc în noul lor single ”Mirror” despre aventura și cultura selfie-ului, care ne-a cucerit pe toți.

Kaira și Elena aduc în prim plan povestea clasicii oglinzi, într-o versiune modernă, o poveste cinematografică inspirată din cultura mirror și din puternicul “selfie”, cu care ne întâlnim din ce în ce mai mult.

Mirror, mirror, on the wall, who is the fairest of them all” este ideea “basmului” cu care a crescut fiecare dintre noi. S-a dezvoltat ca obsesia pentru sine și continuă cu selfiurile din social media, care au ajuns la rang de artă. Atât creativitatea, cât și autoironia, sunt importante, când vine vorba despre religia noului mileniu: selfie-ul.

Piesa “Mirror”, ce marchează prima colaborare dintre Kaira și Elena, este compusă în studiourile Kazibo Music, de către Alex Pelin, Ovidiu Baciu și Kaira. Videoclipul, ce ilustrează un comic de personaje și de situații, pe cât de amuzante, pe atât de reale, este regizat de către Florin Botea și urmărește parcursul unei zile din viața plină de activități a unei persoane din secolul 22, din care nelipsite sunt selfie-urile.

sursa: infomusic.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

' 404