Victor Ponta; audiat la DNA Ploieşti, într-un nou dosar de corupţie

victor-ponta_17563800Nou dosar penal pentru Victor Ponta: procurorii DNA Ploieşti îl suspectează de corupţie şi l-au citat în calitate de suspect. În dosar este vizat şi fostul deputat PSD Sebastian Ghiţă. Fostul premier este suspectat de folosirea influenței pentru obținerea de foloase necuvenite.

Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat marți la sediul DNA Ploiești, unde este  audiat de procurorii anticorupție, el fiind citat în calitate de suspect, au declarat surse judiciare.

Potrivit unor surse, fostul premier ar fi primit o sumă de bani pentru a sprijini la alegerile parlamentare din 2012 un anumit politician, pentru ca acesta să candideze într-un colegiu în care ar fi avut șanse să câștige, au precizat sursele citate, potrivit Agerpres.

Ponta a mai fost audiat la DNA Ploiești în luna aprilie a acestui an, când a fost citat ca martor în dosarul în care deputatul Sebastian Ghiță a fost trimis în judecată pentru șantaj, dare de mită și folosirea de informații nedestinate publicității alături de șefi din poliție și parchete.

sursa: stiri.tvr.ro

Bookmark and Share

Comments are closed.

404