Unul dintre cei mai buni politisti din Timisoara, in stare grava

xpolitist-mayer-728x336.jpg.pagespeed.ic.8_59gJSgPNMomente grele pentru familia unuia dintre cei mai buni politisti din Timisoara, dar si pentru colegii sai de la IPJ Timis.
Marius Mayer, unul dintre ofiterii cu care Inspectoratul de Politie Timis se mandreste este acum pus la grea incercare.
A suferit o interventie chirurgicala pe creier, iar acum e in coma.

Marius Mayer este caracterizat de colegii sai drept un politist desavarsit, care a prins zeci de urmariti international, si tocmai se intorsese dintr-o misiune din Anglia.

sergio-morate-2.png

Anul acesta a fost decorat de Ministerul de Interne Spaniol pentru profesionalismul de care a dat dovada, aceasta dupa ce in urma muncii sale a fost prins unul dintre cei mai cautati criminali din lume, spaniolul Sergio Morate.

Colegii din IPJ Timis sunt alaturi de Marius Mayer si de familia sa in aceste momente.

Sotia lui, Alina Mayer, care lucreaza in cadrul Directiei pentru Protectia Copilului Timis, a scris cateva randuri pe pagina sa de Facebook in care le cere tuturor care il cunosc pe Marius sa se roage pentru sanatatea lui.

Dupa cum multa lume stie deja Marius este de ieri internat la terapie intensiva la judetean. In urma unul anevrism congenital spart s-a produs aseara o hemoragie craniana.
In dimineata acesta a fost operat, anevrismul clampat, operatia ni s-a spus ca a decurs fara probleme, „ca la carte”. Se afla in continuare in stare grava, coma indusa pana luni, pe aparate si sub supraveghere, datorita multiplelor complicatii care pot aparea. Marius se lupta acum penteru viata lui si ma rog ca si organismul sa-l sustina.
Daca vreti sa-l ajutati, rugati-va pentru el. Indreptati-va toate gandurile bune spre el, sa-l incarcam de energie pozitiva, sa aiba puterea si fota sa lupte. Alte nevoi care sa i le putem noi satisface nu are, cadrele medicale SMURD, UPU, ATI, neurologie si toti cei care sunt in jurul lui Marius sunt implicati si dedicati. Daca vrei sa ma ajutati pe mine, asteptati updateurile pe care o sa incerc sa le fac o data pe zi cand ajung acasa sa ma schimb, sa fac un dus, sa hranesc haita. Desi apreciez enorm de mult suportul vostru, mi-e foarte greu sa raspuns la atatea mesaje si atatea telefoane, este epuizant. Va multumesc din suflet tuturor pentru sustinere, ajutor direct si indirect, si toate gandurile bune.
Daca vom avea nevoie de vreun soi de ajutor vom cere„, a scris Alina Mayer.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404