Trupul românului mort în atentatul din Nisa a fost repatriat

atac-nisaSicriul cu trupul românului ucis la Nisa a fost adus, joi, în România şi va fi depus la catedrala din Rovinari. Cristian Coman va fi înmormântat, sâmbătă, în Cimitirul Eroilor din Rovinari, la eveniment anunţându-şi prezenţa şi ambasadorul Franţei în România, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Trupul neînsufleţit al lui Cristian Coman, românul ucis în atentatul terorist de la Nisa, a fost adus, joi, la ora 15.25, în România.

Sicriul a fost preluat de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti de o firmă de servicii funerare, care îl va transporta ulterior în oraşul natal, Rovinari, pentru înmormântare.

”Familia a apelat la o firmă de servicii funerare pentru a prelua sicriul cu trupul neînsufleţit de la Bucureşti, urmând să fie depus la Catedrala din Rovinari, până sâmbătă, la ora 12.00, când va avea loc înmormântarea. Toate cheltuielile vor fi suportate de francezi. Am luat hotărârea în Consiliul Local de a acorda familiei un ajutor financiar de urgenţă, în valoare de 5.000 de lei. O să punem la dispoziţie şi o sală în care va avea loc pomana. Şi-a anunţat prezenţa la înmormântare şi ambasadorul Franţei, Francois Saint-Paul”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Robert Filip, primarul oraşului Rovinari.

sursa: mediafax.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404