Tramvaie blocate joi dimineata in Timisoara

tramvaie-blocate-4-700x336Blocaj pe linia de tramvai joi dimineata, in Piata 700 din Timisoara. Totul s-a intamplat la primele ore ale diminetii cand timisorenii se indreptau spre serviciu si copiii catre scoli.

Blocajul a durat mai bine de o ora, iar tramvaiele au fost oprite pur si simplu pe sine si nu au putut sa isi continue drumul. Sute de oameni asteptau prin statii sau in jurul garniturilor, timp in care tramvaiele au format o coada lunga. Un tramvai vechi care circula pe linia 4 a ramas ca incremenit pe sine din cauza unei defectiuni. Mai intai s-a rupt sistemul de remorcare, insa ulterior acesta a fost reparat de echipele de interventie. Martorii spun ca un reprezentant al RATT a solicitat doua autobuze colegilor sai, iar oamenii care asteptau in statii au fost extrem de suparati. In jurul orei 8.30 circulatia tramvaielor a fost deblocata, iar garnitura defecta remorcata pentru a fi dusa in depou.

Tramvaie blocate de aceesi garnitura defecta si in Piata Maria

Pe traseul spre atelierul de reparatii al RATT, in jurul orei 9.00, tramvaiul stricat s-a intepenit din nou pe sine, in zona Pietei Maria dinspre Catedrala. S-a creat un nou blocaj, iar echipele de interventie ale RATT incearcau sa remedieze iar situatia.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404