Trăim împreună, construim împreună(P)

PSDban760x124Dragi lugojeni,

Acum când am ajuns aproape de finalul celui de-al doilea mandat cu care m-ați investit în fruntea orașului consider ca o datorie de onoare să mă prezint în fața dumneavoastră cu bilanțul muncii depuse împreună cu echipa mea pe parcursul acestor patru ani. Având experiența primului mandat în care am reușit sa punem lucrurile în mișcare și să demarăm ample programe de investiții, cunoscând foarte bine problemele și necesitățile dar și potențialul și capacitatea noastră de acțiune, am abordat proiecte de investiții mai complexe și mai numeroase încercând să acoperim cât mai multe domenii a căror dezvoltare ține de municipalitate. Principala mea preocupare în acești ultimi patru ani a constituit-o modernizarea continuă a Lugojului, oraș cu o tradiție culturală deosebită. Am încercat după puteri, cu toată priceperea și folosind toate resursele, atât materiale cât și umane, să aducem Lugojul acolo unde îi este locul și să reducem decalajele față de alte orașe asemănătoare ca mărime din Europa. Dacă am reușit sau nu în demersul nostru, vă las pe dumneavoastră să apreciați. Eu doresc doar să vă invit să comparați modul în care se prezintă astăzi față de cum au arătat înainte de anul 2008 mai multe obiective și zone din municipiu: Primăria, Biblioteca, Cinematograful, Teatrul „Traian Grozavescu”, Muzeul de istorie, Piața noua, Podul pietonal, Zona Ștrand, SPA Lugoj, cartierele din oraș, parcările din toate cartierele, foișoarele, aparatele de fittness în aer liber gratuite, străzile din oraș, trotuarele, iluminatul (festiv, ornamental, arhitectural si public), transportul in comun gratuit, patinoarul, Orășelele Copiiilor gratuite de la Parcul G. Enescu și Concordia, rețelele de apă și canal, branșamentele gratuite la apa pentru populație, sportul din Lugoj, satele Măguri, Tapia și Armădia, cartierul Balta Lată, grădinițele și școlile din oraș, problema câinilor fără stăpân, malurile Timișului și aleile de pe maluri, Târgul de Crăciun, clădirea Poliției și cea a fostei securități, 31 blocuri izolate termic fără contribuția locatarilor și comparația este valabila pentru înca 100 de obiective mai mici.

Modernizarea orașului va continua și în următorul mandat 2016-2020. În acest sens propun mai multe obiective de investiţii pe care le consider absolut necesare şi benefice pentru lugojeni: Centrul SPA, Ștrandul municipal, completarea Parcului industrial de pe str. Timișoarei, acordarea a 60 de terenuri pentru case în Cartierul Militari, acordarea a 30 de terenuri gratuite pentru construirea de locuințe pe str. Herendeștiului, construirea a 112 locuințe sociale, construirea a 150 locuințe ANL, continuarea programului de modernizare a străzilor pe baza strategiei de dezvoltare, vom termina modernizarea tuturor școlilor cu clasele I-VIII și a liceelor din oraș, vom crea zone de agrement în perimetrul fostului hipodrom din Dealul Vii, vom realiza un parc deosebit în perimetrul cuprins între zona Plopi și str. C. Munteanu, vom construi un teatru de vară în incinta fostei Cazărmi de pe str. Banatului,  vom înființa Centrul de Creație Culturală, vom continua colaborarea cu ambasadele străine pentru deschiderea Lugojului în Europa și nu numai, asistență socială pentru lugojeni, dezvoltarea turismului, atragerea de fonduri nerambursabile pentru investiții, dezvoltarea mediului economic, dezvoltarea vieții cultural-artistice prin înființarea Centrului Cultural Lugoj, îmbunătățirea și modernizarea infrastructurii edilitare, îmbunătățirea și modernizarea infrastructurii de sănătate, transport gratuit.

De aceea ne prezentăm astăzi la raport, eu, Primarul Francisc Constantin Boldea și echipa mea de consilieri locali ai Partidului Social Democrat și vă cerem să ne dați din nou încrederea și votul dumneavoastră pentru un mandat de 4 ani în care să continuăm lucrurile bune pe care le-am făptuit și să realizăm altele cu care să ne fălim.

În data de 5 iunie ne aflăm în faţa uneia din cele mai importante alegeri pe care suntem chemaţi să o facem. Vin însă acum cu îndemnul şi rugămintea mea de a vă prezenta cât mai mulţi la vot.

VOTAȚI PRIMAR BOLDEA FRANCISC CONSTANTIN, NR.4 PE BULETINUL DE VOT, PENTRU CĂ LUCRURILE BUNE TREBUIE SĂ CONTINUE.

VOTAȚI CONSILIERII PSD, NR.5 PE BULETINUL DE VOT, PENTRU CĂ AM NEVOIE DE O ECHIPĂ SOLIDĂ PENTRU A PUNE ÎN APLICARE PROIECTELE DE INVESTIȚII.

Cu deosebit respect,

prof. ing. Francisc Constantin Boldea

Notă:

BOLDEA este un primar gospodar. Boldea este un primar care a identificat corect necesitățile lugojenilor și ale Lugojului. Boldea este un primar care a propus și realizat foarte multe investiții în orașul nostru, din bugetul local – adică din banii noștri: pasajul peste Timiș, piața agroalimentară, trotuarele, asfaltările, ștrandul, bazinul acoperit.., dar și din împrumuturile bancare sau din alocații de la Guvernul României (rețele de apă și canalizare, stația de epurare, izolarea blocurilor și blocurile ANL). Indiferent de toate acestea, Boldea s-a dovedit un bun gospodar. Aproape la fel de bun ca și Iohannis pentru Sibiu.”

A spus Buciu Claudiu Alexandru, într-un ziar local din 13-19.11.2014.

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404