Tragedie la un strand din vestul tarii

strand-geoagiu-bai-728x336 O copila de 8 ani a murit la scurt timp dupa ce a iesit dintr-un bazin. Nenorocirea s-a petrecut la strandul din Geoagiu Bai, duminica. Fata s-a balacit o vreme, a iesit din bazin, apoi brusc i s-a facut rau.
Familia a chemat de urgenta o ambulanta care a transportat-o la spital in Orastie. Medicii au facut eforturi sa o salveze, dar in zadar. Micuta si-a dat ultima suflare in mainile doctorilor.

Fata a iesit din bazin, pe picioarele ei, constienta. S-a plans de dureri de cap si de gat, a inceput sa verse si apoi, brusc a intrat in starea de inconstienta. S-a solicitat Ambulanta. La strand a venit o ambulanta de la Orastie. Echipajul de pe Ambulanta a gasit-o inconstienta. I s-au aplicat manevrele si procedurile conform protocolului.I s-a pus gulerul cervical, oxigen, minora a fost imobilizata cu o saltea vacuum, suspicionand o leziune la nivelul coloanei cervicale. Victima a fost preluata de Ambulanta si transportata spre Orastie. Pe drum, starea ei s-a agravat. A prezentat varsaturi in jet – semn de afectare cerebrala, si in momentul in care a fost transportata din masina Ambulantei, in Unitatea de Primire a Urgentelor, minora a intrat in stop cardio-respirator. S-au efectuat manevrele de resuscitare, in UPU dar, din pacate, minora nu a putut fi salvata”, a declarat medicul Calin Dumitrescu, de la Serviciului Judetean de Ambulanta Hunedoara.

Martorii oculari au relatat ca fetita ar fi fost lovita neintentionat in apa de un alt copil, care a sarit de la trambulina. Victima a iesit din apa, dar apoi a inceput sa vomite si ulterior a intrat in stare de inconstienta.

Cazul a intrat in atentia politiei, care a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa pentru stabilirea imprejurarilor ce au dus la producerea acestei tragedii.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404