Toţi inculpaţii din dosarul “Vama Moraviţa 2016”, arestaţi preventiv

Din-nou-descinderi-in-Vama-Moravita-intr-un-dosar-de-trafic-cu-tigari-15Magistrații de la Tribunalul Timiș au decis miercuri seară soarta tuturor celor 17 suspecți prezentați de procurori cu propunere de arestare preventivă. Suspecții au fost arestați în bloc de judecători pentru următoarele 30 de zile.

În urma perchezițiilor din Vama Moravița 60 de persoane au fost duse la audieri la sediul DIICOT de la Timișoara. În urma unor audieri maraton procurorii au decis să rețină pe bază de ordonanță 26 de suspecți. Dintre aceștia însă numai 17 au ajuns miercuri în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii de la Tribunalul Timiș au decis să îi aresteze pe toți pentru următoarele 30 de zile însă decizia nu este definitivă.

Avocații celor 17 au declarat verbal contestație la decizia instanței, iar aceasta va fi soluționată de colegii lor de la Curtea de Apel Timișoara. Cel mai probabil instanța se va pronunța abia săptămâna viitoare timp în care cei 17 vor sta în spatele gratiilor.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404