Toate radarele din judet au fost scoase la treaba

pasajul-jiul-amenzi-politie-rutiera-soferi-23A plouat cu amenzi pentru viteză, în ultima săptămână, pe drumurile din Timiș. Polițiștii de la Rutieră au scos la treabă toate aparatele radar din județ și le-au amplasat în cascadă pe șosele. Au aplicat sute de amenzi și au lăsat pietoni o mulțime de șoferi care au comis abateri de la normele rutiere.

Acțiunea polițiștilor timișeni a fost integrată în planul de operațiuni a Organizației Polițiilor Rutiere din Europa. În perioada 22-28 august s-a acționat în forță pe drumurile din Timiș pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării normelor legale de viteză.

„Au fost folosite toate echipamentele de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, din dotare, amplasate în sistem cascadă. Poliţiştii au constatat 15 infracţiuni şi au aplicat 898 de sancţiuni conducătorilor auto care nu au respectat prevederile legale, 570 dintre acestea fiind pentru depăşirea limitelor legale de viteză. De asemenea, poliţiştii au reţinut 57 de permise de conducere, 14 dintre acestea fiind pentru depăşirea cu mai mult de 50 de km/h a vitezei regulamentare, 13 pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, 12 pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, 4 pentru depăşiri neregulamentare şi alte abateri rutiere. Au fost retrase 28 de certificate de înmatriculare”, spun oamenii legii.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Comments are closed.

404