Toaletările de primăvară au început mai repede la Lugoj

toaletare-pomi-lugojAngajaţii de la Serviciul Sere şi Spaţii Verzi, aparţinând administraţiei lugojene au început deja toaletările din inventarul arboricol ornamental al municipiului.

Acţiunea se desfăşoară în forţă de câteva zile, demarând la puţin timp după ce au trecut perioada de îngheţ sever. “Am început din timp acţiunea de tăieri arbuştilor şi arborilor de pe raza oraşului pentru că în acest an ne propunem să intervenim şi în cartiere, în 2015 nereuşit acest lucru, deoarece ciclul de vegetaţie a început mai repede. Până în prezent am finalizat câteva zone importante printre care străzile Banatului, Buziaşului, Caransebeşului, Grozăvescu, Semenicului, Titulescu şi zona Gării”, a spus Angela Neagoe, director la Serviciului Sere şi Spaţii Verzi.

În total vor fi toaletaţi aproximativ 16.000 de arbori şi arbuşti. Acţiunea este efectuată de o formaţie de opt oameni, ajutaţi de un utilaj de transport şi va mai dura în jur de şase săptămâni.

Misiunea celor care întreţin spaţiile verzi din oraş a devenit tot mai dificilă, personalul care lucrează în acest domeniu reducându-se la un sfert în ultimii ani.

sursa: redesteptarea.ro

Tags: radio Lugoj, stiri Lugoj, nova fm Lugoj, live nova fm, radio nova fm, muzica, hituri, muzica noua, videoclipuri, info, asculta

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404