Tinerii care au vandalizat zeci de masini in Piata Dacia, din Timisoara, au fost prinsi

interior1-600x400-7Polițiștii timișoreni au reușit să îi prindă pe cei care în noaptea de 26 spre 27 ianuarie au vandalizat mai multe mașini în Piața Dacia. Suspecții, trei la număr, au vârste cuprinse între 20 și 26 de ani și erau băuți și drogați atunci când au tăiat cauciucurile autoturismelor.

Suspecții au fost identificați încă de joi, iar vineri dimineață au fost duși la reconstituire pe străzile Teiului, Brândușei, Timiș și Versului din Timișoara.

Aceștia le-au arătat polițiștilor locurile în care erau mașinile parcate și le-au povestit totul cu lux de amănunte. Nu au putut însă să își amintească al cui era briceagul cu care au tăiat cauciucurile. Și asta pentru că, le-au recunoscut ei polițiștilor, la momentul respectiv au consumat alcool și au fumat etnobotanice.

Dintre cei aproximativ 30 de șoferi păgubiți numai nouă au depus plângeri la Secția 4 de Poliție. Paguba estimata în cazul celor nouă autoturisme este de aproximativ 4.500 de lei. Tinerii sunt acum cercetați în libertate pentru distrugere.

sursa: tion.ro

Tags: radio Lugoj, stiri Lugoj, nova fm Lugoj, live nova fm, radio nova fm, muzica, hituri, muzica noua, videoclipuri, info, asculta

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404