Tineri prinsi dupa ce au furat o masina si au spart alte doua, la Timisoara

arestatDosare penale pentru furt și ordonanțe de reținere pentru doi tineri în vârstă de 22 și 29 de ani, la Timișoara. Ei sunt cercetați de polițiști după ce au fost prinși că au furat o mașină și au spart alte două.

Cei doi tineri sunt acuzați că în noaptea de 9 spre 10 martie au furat o autoutilitară parcată în Timișoara. Au demontat mai multe piese și componente de pe ea, iar apoi au abandonat-o. Nu s-au potolit însă, iar în noaptea de 14 spre 15 martie au plecat din nou la furat.

„Totodată, în noaptea de 14 spre 15 martie a.c., cei doi au fost depistați în flagrant după ce ar fi sustras mai multe bunuri, acte și bani din două autovehicule parcate pe raza municipiului Timișoara. Prejudiciul cauzat este estimat la 7.600 de lei. Polițiștii au procedat la reținerea pentru 24 de ore a bănuiților, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în vederea documentării întregii activități infracționale a celor doi tineri”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Comments are closed.

404