Timisoara are cel mai tare echipaj de ambulanta cu medic din tara

ambulanta-echipajMedicii timișoreni de la Ambulanță sunt cei mai tari din țară. O demonstrează rezultatele obținute la cel mai recent concurs de profil, desfășurat anul acesta la Sinaia. Echipajul timișorean cu medic a ocupat, din nou, locul I la Concursul Național de Ambulanțe.

Medicii timișoreni sunt obișnuiți cu podiumul la astfel de concursuri. Încă din 2011, de la prima ediție a competiției, aceștia s-au clasat în permanență pe podium. Mai mult, cu excepția competiției din 2012, când concursul a fost organizat la Timișoara și celei din 2013 când au ocupat locul al doilea, medicii noștri s-au clasat în permanență pe locul I.

În 2014 chiar echipajele de ambulanță din Timișoara au fost invitate să participe la o competiție de profil organizată la nivel european, la Balaton în Ungaria. Au fost trimiși acolo pentru că sunt cei mai buni din țară și au concurat alături de echipaje din toată Europa.

În 2016 competiția națională s-a desfășurat la Sinaia, iar Serviciul de Ambulanță Timiș a intrat în concurs cu două echipaje. Cel cu medic a ocupat locul I, iar echipajul cu asistent s-a clasat pe poziția a șasea. Anul acesta deplasarea timișorenilor la concurs s-a făcut cu sprijinul Rotary Club Timișoara.

sursa: tion.ro

 

Bookmark and Share

Comments are closed.

404