Timisean inconstient; s-a laudat iar acum regreta

copilUn timisean a vrut sa isi transforme fiul in sofer. Zis si facut. L-a pus pe cel mic la volan, iar in timp ce acesta conducea a pus cateva fotografii pe o retea de socializare, lucru pe care l-au vazut insa si politistii, care nu au fost atat de incantati de isprava barbatului.

Un barbat din Belint, de 51 de ani, a incasat miercuri dimineata o amenda de 1125 de lei dupa ce a comis o gafa pe care sigur o regreta.

Belinteanul a considerat ca nu ar fi rau sa se laude pe internet cu fiul sau care, desi nu are mai mult de sapte ani, poate stapani volanul unui autoturism. Pe o ploaie torentiala, barbatul si-a pus fiul la volan si a gonit prin comuna. Pentru a impresiona cunoscutii, barbatul a postat filmuletul pe retelele de socializare.

Politistii din Belint s-au autosesizat si au identificat persoanele care apareau in imagini. Chemat la sediul politiei, barbatul si-a recunoscut fapta si a fost sanctionat cu suma de 1125 de lei pentru nerespectarea reglementarilor legale privind transportul copiilor in varsta de pana la 12 ani”, a anuntat IPJ Timis.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404