Taylor Swift și Rihanna vor cânta la gala Premiilor Grammy 2016

timthumb.phpDupă Adele și The Weeknd, două noi nume sonore ale muzicii contemporane confirmă prezența la gala Premiilor Grammy 2016. Pe 15 februarie vor urca pe scena de la Staples Center din Los Angeles atât Rihanna cât și Taylor Swift.

Ediția de anul acesta a Premiilor Grammy va fi condimentată cu show-uri live din toate zonele muzicii promovate de radio-uri. Lista confirmărilor le include acum și pe Taylor Swift și Rihanna, ambele bine poziționate în spectrul popularității.

Taylor Swift a avut parte de un 2015 bogat în hituri și premii. Supremația tinerei artiste în topurile muzicii pop a început încă din august 2014, când a fost lansat primul single de pe albumul ”1989”, ”Shake It Off”. A urmat apoi ”Blank Space”, videoclipul acestei piese depășind un miliard de vizualizări pe YouTube. Cel de-al treilea hit, în ordine cronologică, a fost ”Bad Blood”. Clipul acestui single pare a fi trailer-ul unui film de acțiune cu un buget generos și o distribuție demnă de covorul roșu al Premiilor Grammy și Oscar. Hayley Williams, Ellie Goulding, Selena Gomez, Lena Dunham, Cindy Crawford și Jessica Alba sunt doar câteva dintre numele sonore care-și fac apariția în videoclipul ”Bad Blood”, fiecare etalându-și talentul în a mânui ”accesorii” folosite și în filme precum ”Greu de ucis” și ”Misiune Imposibilă”. În doar 2 luni, clipul a strâns peste 360 de milioane de vizualizări, piesa ajungând pe prima poziție în Billboard Hot 100. Taylor Swift este nominalizată anul acesta pentru 7 premii Grammy.

sursa: infomusic.ro

Tags: radio Lugoj, stiri Lugoj, nova fm Lugoj, live nova fm, radio nova fm, muzica, hituri, muzica noua, videoclipuri, info, asculta

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404