Tata si fiica, dati in urmarire generala, prinsi in Timis, pe cand fugeau din tara

vama-cenad-630x336Barbatul care a incarcat sa fuga din tara, alaturi de fiica lui, este fostul primar al comunei Tormac din judetul Timis, Aurica Baran. Acesta este proaspat condamnat intr-un dosar mai vechi de coruptie. Sentinta a fost pronuntata chiar joi de Curtea de Apel Timisoara si este una definitiva.

Erau dati in urmarire generala dupa ce au fost condamnati la ani grei de inchisoare, asa ca s-au gandit sa plece cat mai grabnic din tara. N-au reusit insa sa scape.
Este vorba de o tanara de 26 de ani si de tatal acesteia de 53 din Timis.

Cei doi s-au prezentat la Punctul de trecere frontiera Cenad, unde politistii au fost foarte atenti la verificarea documentelor. Imediat si-au dat seama ca aveau de-a face cu doi fugari.

Fusesera condamnati la 3, respectiv 7 ani de inchisoare pentru tentativa de inselaciune, fals intelectual, instigare la fals intelectual, complicitate la fals în înscrisuri oficiale, complicitate la folosirea cu rea credinţă de documente ori declaraţii false.

Imediat, politistii de frontiera i-au incatusat. Barbatul si fiica acestuia vor fi transferati la Penitenciar pentru a-si ispasi pedepsele.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Tags: radio Lugoj, stiri Lugoj, nova fm Lugoj, live nova fm, radio nova fm, muzica, hituri, muzica noua, videoclipuri, info, asculta

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

' 404