Sute de amenzi pentru vitezomani, in weekendul ce tocmai s-a incheiat

pasajul-jiul-amenzi-politie-rutiera-soferi-12A fost din nou acțiune a polițiștilor de la Rutieră pe drumurile din Timiș, weekendul trecut. Oamenii legii au ieșit pe străzi pentru a-i sancționa pe cei care încalcă legea la volan. Au aplicat sute de amenzi dintre care mai bine de jumătate au fost pentru nerespectarea vitezei legale.

Polițiștii de la Rutieră au ieșit în stradă pentru a preveni și combate principalele cauze ale producerii accidentelor rutiere. Oamenii legii au aplicat aproape 400 de amenzi dintre care 202 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Mai mult, 30 de șoferi au rămas pietoni după ce au încălcat legea.

„Astfel, poliţiştii au întocmit 4 dosare penale şi au aplicat 386 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 202 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 53 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 30 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, limitelor legale de viteză și conducerea sub influența alcoolului. De asemenea, au fost retrase 6 certificate de înmatriculare. În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente”, spun cei de la IPJ Timiș.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Comments are closed.

404