SUA trimit armament greu în România

armatasuaEste oficial! SUA înarmează Europa de Est și trimit armament greu în România. Anunțul a fost făcut de secretarul american al Apărării, Ashton Carter, care a informat, totodată, că bugetul pentru lupta împotriva ISIS va fi dublat.Totodată, Carter a confirmat informația, apărută inițial în The New York Times, potrivit căreia Statele Unite vor creşte de patru ori bugetul pentru cheltuielile militare în Europa până la nivelul de 3,4 miliarde de dolari, în 2017. Potrivit secretarului american al Apărării, toate aceste măsuri vin să descurajeze agresiunea Rusiei.

Potrivit The New York Times, președintele Barack Obama intenționează să crească substanțial cheltuielile NATO pentru armament greu, vehicule blindate și echipamente în țările din Europa Centrală și de Est. Acest echipament militar va fi folosit de forțele americane și NATO, asigurându-se că alianța poate menține o luptă în regiune, în orice moment.

Deși activitatea militară a Rusiei s-a mai liniștit în estul Ucrainei, în ultimele luni, Moscova continuă să mențină o prezență militară în zonă, fiind ajutată de forțele pro-ruse.

sursa: realitatea.net

Tags: radio lugoj, stiri lugoj, nova fm Lugoj, live nova fm, radio nova fm, muzica, hituri, muzica noua, videoclipuri, info, asculta
Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404