Studenta din Timisoara, gasita moarta

feature34Descoperire șocantă, în a doua zi de Rusalii. O tânără de 25 ani, studentă la Universitatea de Medicină din Timișoara, a fost descoperită fără suflare de către o prietenă. Polițiștii de la Investigații Criminale cercetează acum împrejurările în care s-a petrecut tragedia.

Tânăra avea 25 de ani și era studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara. Venise din Dorohoi, județul Botoșani și locuia în chirie la Timișoara. Era prietenă cu fiica proprietarilor, iar când nu a răspuns la telefon, aceștia și-au dat seama că s-a întâmplat ceva. Au mers la apartament și cum nu au reușit să intre, au sunat imediat la 112. Pompierii de la descarcerare au fost trimiși să spargă ușa de la intrare și au găsit-o pe tânără fără suflare în sufragerie.

La fața locului au fost trimiși medicii de la Ambulanță, criminaliștii, dar și polițiștii de la Investigații Criminale. Pe corpul fetei nu au fost găsite urme de violență. Anchetatorii merg pe varianta unei sinucideri, iar medicii spun că este foarte probabil ca fata să fi luat pastile și aceasta să fie cauza decesului.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404