Statistici teribile; 22 de morti si 142 de raniti grav in accidente in Timisoara si in judet

accidentTotul a inceput cu niste statistici teribile: 145 de accidente grave, soldate cu 22 de morti si 142 de raniti grav. Sunt cifre teribile inregistrate in Timisoara si in judet, din 1 ianuarie si pana in 31 iulie 2016, date obtinute de la reprezentantii IPJ Timis. Toate au un numitor comun – viteza.

E drept ca, potrivit acelorasi informatii ale politiei, fata de anul precedent, in primele 7 luni, numarul accidentelor grave a scazut cu 12 la suta, iar numarul decedatilor cu 40 de procente.

Politistii de la Rutiera din Timis au declansat in 22 august operatiunea SPEED si au declarat razboi soferilor care ignora regulile de circulatie.

Timp de o saptamana, pe sosele au fost instalate toate echipamentele de supraveghere video in trafic, inculsiv radare in cascada, si n-a fost crutat niciun conducator auto prins pe picior gresit.

Au fost sanctionati nu mai putin de 898 de soferi, din care 570 de vitezomani, in Timis, in perioada 22-28 august.

De asemenea, politistii au retinut 57 de permise de conducere, dintre care 14 pentru depasirea cu mai mult de 50 de km/h a vitezei legale, 13 pentru neacordare de prioritate, 12 pentru conducerea sub influenta bauturilor alcoolice  si alte abateri rutiere.

Au fost retrase si 28 de certificate de inmatriculare.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Bookmark and Share

Comments are closed.

' 404