Stalp de iluminat prabusit pe o artera importanta din Timisoara

stalp-picatPanica pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din Timisoara. Un stalp de iluminat public, aflat pe marginea strazii s-a prabusit in drum, pe prima banda de trafic, tragand dupa el si mai multe fire.

De vina a fost un troleibuz al RATT care venea dinspre Modex. In timpul incadrarii in sensul giratoriu, o clema de la coarnele care asigura contactul cu liniile de curent s-a desprins, iar unul din brate a agatat un cablu aflat la inaltime. Astfel, acesta a tras dupa el si stalpul de care era prins si care a cazut cu zgomot in drum.

In cadere a lovit si o masina aflata in trafic pe care a avariat-o usor. Este vorba de un Mercedes care s-a ales cu parbrizul crapat.

La fata locului au sosit mai multe echipe de interventie de la ENEL, RATT si politisti. Muncitorii au pornit rapid operatiunea de indepartare a stalpului de pe carosabil.

Traficul in zona bulevardului cu palmieri din centrul Timisoarei s-a desfasurat  cu dificultate, iar troleibuzele au fost blocate meputand ajunge la capat de linie, in statia de la Posta Mare.

Doar norocul a facut ca incidentul sa nu duca la producerea unei nenorociri.

Dupa aproape 30 de minute a fost reluata circulatia troleibuzelor in zona.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404