Sportivi din Caransebeş, Petrila şi Brad au câştigat prima ediţie concursului de mountain bike de la Nădrag

cupa-ciclism-nadragNădragul a găzduit duminică, 28 august, prima ediţie a concursului de ciclism ”Cicloturism în Valea Padeșului”, organizat de Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului, în colaborare cu reprezentanții Clubului Bănățean de Turism, prin departamentul de ciclism ”Timisiensis Bikers” şi Primăria Nădrag.

Evenimentul a reunit la start 50 de concurenţi, cu vârsta de peste18 ani, conform regulamentului, care s-au întrecut pe un traseu de 32 de kilometri și o diferență de înălțime de 830 de metri, până pe văile Cârleonţu şi Gosta şi retur.

”A fost o competiţie foarte reuşită. Într-un caz a fost şi puţin atipică, pentru că la băieţi, premiul întâi a fost câştigat de doi sportivi, care au trecut linia de sosire împreună”, ne-a declarat Fancsali Bela, coordonatorul Departamentului ciclism din cadrul CBS Timişoara.

La băieţi, pe primul loc s-au clasat Bogdan Cristian Ionescu (Caransebeş) şi Andrei Nicolae Mititelu (Petrila). Locul trei a fost ocupat de Mădălin Claudiu Toderoni din Băteşti – Făget. La fete, primele două locuri au fost ocupate de Cristina Golie din Brad şi Raluca Natalia Zvanca din Timişoara.

Un premiu special i-a fost oferit lui Darius Toderoni din Băteşti – Făget, care a parcurs traseul deşi nu era înscris, deoarece nu împlinise vârsta de 18 ani. În final, a ieşit pe locul cinci.

sursa: redesteptarea.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

' 404