Sot si sotie snopiti in bataie de indivizi mascati, la Timisoara

8bataie-650x435Incident deosebit de grav în Calea Lipovei din Timișoara. Un bărbat și soția lui au fost atacați de indivizi mascați, la intrarea în scara blocului. Agresorii i-au bătut cu bastoane telescopice și pari de baseball, iar ținta se pare că a fost femeia, care a ajuns la spital în stare gravă.

Incidentul s-a produs luni seară, în jurul orei 20.30, la intrarea într-un bloc de pe strada Constantin cel Mare, din Calea Lipovei. Cei doi soți se întorceau acasă din oraș când, la un moment dat, dintr-o mașină au coborât trei indivizi mascați, înarmați cu bastoane telescopice și pari de baseball. Atacatorii au sărit pe cei doi soți și au început să-i lovească cu bestialitate.

Femeia se pare că a fost ținta lor, ea fiind și cel mai grav rănită. A fost transportată la spital, cu piciorul și o mână zdrobită și a fost băgată direct în sala de operație. Soțul ei a scăpat mai ușor, însă a fost și el rănit în urma atacului. El a apucat să vorbească cu polițiștii și le-a spus oamenilor legii că atacatorii aveau fețele mascate și au coborât dintr-un autoturism Opel Corsa de culoare roșie, care era parcat în fața blocului.

Oamenii legii fac apel la cei care au fost martori la incident sau care au observat autoturismul suspect. Cei care ar putea oferi informații legate de incident sunt rugați să apeleze imediat numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție. Polițiștii Secției 5 din Timișoara au deschis acum un dosar penal pentru loviri și alte violențe și încearcă să dea de urma atacatorilor.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Comments are closed.

404