Şomerii lugojeni primesc ajutoare alimentare de la Uniunea Europeană

ajutoare-alimente-ueIncepând de luni, 4 iulie, şomerii din Lugoj vor primi, prin punctul de distribuire al primăriei de la fostul magazin Bumbacul, din piaţa JC Drăgan, pachete alimentare de la Uniunea Europeană.

Beneficiari sunt persoanele care se află în plată şi care nu au un venit mai mare de 450 de lei, dar şi şomerii care au epuizat perioada ajutorului financiar şi nu au loc de muncă.

Pentru a intra în posesia alimentelor şomerii indemnizabili trebuie să prezinte cartea de identitate şi cuponul de şomaj, iar cei care nu mai primesc nici o sumă de bani, cartea de identitate şi carnetul de şomer vizat la zi.

Pentru ridicarea alimentelor este nevoie de prezenţa personală, iar în cazul în care cei îndreptăţiţi nu se pot deplasa, pachetele vor fi livrate de Direcţia de Asistenţă Socială, în urma sesizărilor depuse la primărie.

Programul de distribuire a ajutoarelor alimentare finanţate de UE a fost demarat din 27 iunie, iar  până în prezent 425 de persoane au primit deja 850 de pachete alimentare de bază (ulei, zahăr, făină, mălai, conserve etc.).

sursa: redesteptarea.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404