Soferul implicat in accidentul de pe strada Cluj, arestat pentru 29 de zile

14362603_1197816050281700_6625501665351215377_o11Arest pentru următoarele 29 de zile, asta a primit, miercuri seară, Cristian Cătană, șoferul implicat în accidentul de pe strada Cluj din Timișoara. Bărbatul rămâne internat în spital și va fi păzit în permanență. El a vorbit deja cu polițiștii și le-a povestit cum a decurs noaptea de luni spre marți, până la producerea accidentului.

Cristian Cătană a fost reținut, marți, pentru 24 de ore. Miercuri seară, procurorul care se ocupă de caz a decis să îl prezinte magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru următoarele 29 de zile. Judecătorii au decis să îl aresteze și, chiar dacă este încă internat în spital, Cătană va fi păzit în permanență așa cum a fost din momentul în care a fost prins.

El a vorbit cu polițiștii și le-a povestit acestora că, în noaptea de luni spre marți, a cunoscut-o pe tânăra decedată într-un club din Complexul Studențesc. Aveau prieteni comuni, iar la plecare, susține el, ar fi decis să meargă împreună într-o benzinărie de pe strada Arieș să bea o cafea. Nu a putut să le explice polițiștilor de ce, pe o porțiune de drum drept, a tras brusc de volan dreapta și a intrat în pom și stâlp. A susținut în fața anchetatorilor că s-a trezit afară din mașina distrusă și nu își aduce aminte ce s-a întâmplat. Mai mult, a susținut că nici măcar nu își amintește cum a ajuns în garsoniera prietenului lui.

Amicul său le-a povestit anchetatorilor că șoferul fugar a venit dimineața la el. I-a spus că a avut un accident și că va dormi puțin să își revină. Nu a menționat că o tânără și-a pierdut viața sau că accidentul s-ar fi soldat cu victime. Prietenul lui Cristian Cătană a fost și cel care a dat alarma la 112 și a anunțat că fugarul se ascunde în casa sa. Totul în momentul în care a aflat că în urma accidentului tânăra de 34 de ani a decedat.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Comments are closed.

404