Soferita foarte vesela, trasa pe dreapta de politisti la Timisoara

razieEra extrem de zambitoare si nu tinea foarte bine directia, asa ca politistii au decis sa o traga pe dreapta, pe strada Avram Imbroane din Timisoara.

Este vorba de o soferita de 51 de ani care se indrepta joi seara spre casa. Cand a coborat de la volan, pe langa surasul larg, agentii au fost ‘loviti’ de un damf de alcool, asa ca au decis sa o testeze. Aparatul etilotest a indicat rapid 1,44 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Politistii au condus-o pe femeie la spital pentru recoltarea probelor de sange si i-au deschis dosar penal pentru ca a condus bauta.

In ultimele 4 zile, politistii au rupt amenzi peste amenzi in traficul din Timisoara si din judet.  Au aplicat nu mai putin de 510 sanctiuni, din care 169 pentru viteza si 60 pentru nepurtarea centurii de siguranta. 47 de soferi au ramas pietoni, dupa ce le-au fost ridicate permisele de conducere.

Politistii de la Rutiera din Timisoara ii avertizeaza pe soferi ca in zilele de weekend vor supraveghea indeaproape strazile si soselele si vor fi necrutatori cu conducatorii auto care nu respecta legea.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404