Sofer RATT prins baut la volanul unui autobuz plin cu calatori

transportInconștiență maximă pentru un bărbat de 59 de ani angajat ca șofer la RATT. Acesta a fost prins de polițiștii de la Rutieră după ce s-a urcat băut la volan și plecat în cursă cu autobuzul plin cu călători. Șoferul a fost depistat în urma unei acțiuni rutiere care viza transportatorii de persoane.

Bărbatul de 59 de ani a fost depistat în zona fostei Fabrici de Zahăr, pe strada Polonă, în jurul orei 7.30. Polițiștii de la Rutieră au amplasat un filtru în zonă și i-au oprit pe toți șoferii care transportau persoane. L-au tras pe dreapta și pe angajatul RATT, care conducea un autobuz plin cu călători. Mirosea a alcool, iar oamenii legii l-au pus să sufle în etilotest. Rezultatul a fost de 0,25 miligrame de alcool pur per litru în aerul expirat.

Bărbatul a rămas fără permis de conducere pentru următoarele 90 de zile și a primit și o amendă de 1.125 de lei. El le-a povestit polițiștilor că a consumat alcool cu o noapte în urmă, iar vineri dimineață a mers la lucru pentru a pleca în cursă.

Reprezentanții RATT anunță că șoferul descoperit băut la volan va fi trimis la comisia de disciplină. Cel mai probabil acestuia îi va fi desfăcut contractul de muncă.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404