Sofer din Timisoara cautat de politisti

accidentPolițiștii din Timișoara sunt în alertă după ce șoferul unui BMW a lovit o tânără pe trecerea de pietoni aflată la intersecția bulevardelor Pârvan și Mihai Viteazu, iar apoi a fugit de la locul accidentului. În graba sa, șoferul autoturismului BMW a lovit și un Renault care se afla la semafor, pe sensul opus de mers.

Incident extrem de grav, duminică, în centrul Timișoarei. Din primele informații, șoferul unui BMW care a făcut virajul dreapta de pe Mihai Viteazu pe Pârvan, nu a văzut o tânără care traversa regulamentar strada pe trecerea de pietoni și a lovit-o din plin. În urma impactului, tânăra de 20 de ani a fost rănită. Șoferul BMW-ului a încercat apoi să fugă de la locul accidentului, dar a lovit și un Renault care staționa la semafor, pe sensul opus de mers.

Polițiștii sunt în alertă și îl caută acum pe șofer în tot orașul. Tânăra a fost transportată la spital. Când va fi găsit, șoferul va fi acuzat de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404