Sofer cautat de politisti dupa ce a lovit mai multe masini parcate si a fugit

c.sagului accidentAlertă duminică seară în Calea Șagului din Timișoara. Polițiștii încearcă să dea de urma unui șofer care a lovit patru mașini parcate și a fugit. Două dintre autoturisme sunt avariate serios.

Accidentul s-a produs pe strada Fructelor din Timișoara. Șoferul unui Audi de culoare neagră care circula în zonă a lovit mai multe mașini parcate între blocuri și a fugit. Mai multe persoane au reușit să rețină numărul de înmatriculare, TM 15 CWE, marca, dar și culoarea mașinii. Unul dintre proprietari a fost cel care a sunat la 112 și a anunțat întâmplarea. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au început cercetările.

În total, patru autoturisme au fost avariate, dintre care două au suferit pagube considerabile. Oamenii legii încearcă acum să dea de urma șoferului fugar. Acesta are 24 de ore să se prezinte la sediul poliției rutiere. În caz contrar, se va alege cu permisul suspendat pentru 30 de zile.

sursa: tion.ro

Tags: radio Lugoj, stiri Lugoj, nova fm Lugoj, live nova fm, radio nova fm, muzica, hituri, muzica noua, videoclipuri, info, asculta

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404