Sensul Nebunilor, la Timisoara

sensUn sens giratoriu din Timisoara le da mari dureri de cap soferilor. Cum amenajarea lui nu e completa, iar semnalizarile sunt praf, circulatia e complet haotica in zona.

Este vorba de giratia de la intersectia bulevardului Constructorilor (Francesco Illy) cu Calea Mosnitei. Situat in zona platformei industriale a Timisoarei, din Buziasului, in spatele Azurului si in vecinatatea unui depozit de carburant, sensul giratoriu este foarte circulat in special de camioane si tiruri.

Pentru ca sensul e ingust, semnalizarile cu popice din plastic au fost facute praf repede de masinile de mare tonaj care nu pot patrunde corespunzator in zona.

In timp, s-a ajuns la situatia in care soferii fie nu mai stiu foarte bine pe unde sa intre in sensul giratoriu, fie se iau unii dupa altii si patrund… cum reusesc.

Lucrarea este provizorie, iar de saptamana viitoare societatea consiliului local va incepe lucrari ample in zona pentru amenajarea definitiva si, in acel moment, si indicatoarele vor fi montate, iar circulatia reglementata corespunzator„, au dat asigurari, , reprezentantii Primariei.

Imaginile de mai jos nu mai au nevoie de niciun comentariu.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404