Seniorii Lugojului, premiaţi de administraţia locală pentru vârstă şi fidelitate

senioriDirecţia de Asistenţă Socială Comunitară din cadrul Primăriei Lugoj a oferit marți, 9 august, diplome şi premii în bani pentru cei mai bătrâni dintre lugojeni, în semn de respect şi apreciere pentru cuplurile şi persoanele cele mai longevive din oraş. Decernarea premiilor a avut loc la Cinematograful „Bela Lugosi”, în prezenţa oficialităţilor locale şi a reprezentanţilor DASC.

Cu ocazia evenimentului, au fost recompensaţi 10 lugojeni care au trecut de vârsta de 90 de ani, dar şi alte 8 cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Fiecare premiant a primit suma de 300 de lei.

„Este frumos să vezi că omul își poate întreține familia atâția ani, că o relație de cununie se poate menține atât de frumos 50 de ani. Tot respectul pentru acești oameni”, a declarat Francisc Boldea.

Premiile pentru vârstnici se acordă în fiecare an după ce Consiliul Local a hotărât în 2008 să ofere diplome şi sume de bani pentru cuplurile care au trecut de 50 de ani de convieţuire şi pentru lugojenii care au trecut de respectabila vârstă de 90 de ani.

sursa: cetateanul.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404