Senatorul UNPR de Lugoj va vota pentru începerea cercetării şefului său, Gabriel Oprea

gabriel-opreaIoan Iovescu, senator de Lugoj, spune că este de acord cu faptul că Gabriel Oprea, fostul ministru al Afacerilor Interne şi vicepremier al României să fie cercetat pentru abuz în serviciu pentru folosirea coloanei oficiale. Iovescu a declarat pentru Cetăţeanul că are speranţe că justiţia îşi va face datoria.

„Sper să nu ne ceară colegilor să fie împotriva cercetării penale. Noi de fapt nu aprobăm sau dezaprobăm, e o cercetare care se poate face în arest la domiciliu, sub control judiciar, nu contează. Sper să nu vină la microfon să se umilească, să ceară să votăm împotriva urmăririi. Nu sunt de acord să pui la om cătuşe, îl judeci şi după aceea îl încătuşezi”, este de părere Ioan Iovescu, senator UNPR de Lugoj.

De asemenea, senatorul spune că, deşi a fost îndemnat de divinitate să îl anunţe pe Oprea că s-ar putea să aibă necazuri din cauza coloanei oficiale, nu a găsit timpul necesar să stea de vorbă cu acesta.

„Din declaraţia pe care a făcut-o reiese că nu va face nimic să oprească cercetarea. Îmi pare rău că nu am reuşit să fiu mai insistent, chiar înainte de accidentul cu motociclistul, dar nu şi-a mai făcut timp să vorbim. Nu am reuşit să îi spun, el când a fost ministru al apărării a mers cu elicopterul în mod frecvent, eu aveam îndemnul de la Domnul să îi spun, era clar că el nu mergea fără coloană. Îl lua de acasă, îl ducea la minister, unde avea treabă, sigur avea multă că era ci vicepremier, dar eu trebuia să îi spun să nu abuzeze de lucrul ăsta că nu e bine. Îmi pare rău că nu i-am spus, el dacă îşi făcea timp, poate apucam, dar astea sunt probleme spirituale, mai greu de înţeles de toată lumea”, se destăinuie senatorul de Lugoj.

Într-o declaraţie pe care a făcut-o luni la prânz, Oprea s-a dat de partea justiţiei, spunând că aşteaptă, la fel ca toată lumea, decizia anchetatorilor.

„Am aflat din presă despre solicitarea DNA referitoare la formularea cererii de efectuare a urmăririi penale în ceea ce mă privește. Am respectat legile României în toată activitatea mea și le respect în continuare. Mă consider nevinovat, iar acest lucru se va confirma mai devreme sau mai târziu”, a declarat liderul UNPR.

sursa: cetateanul.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404