Se inchide traficul in zona pasajului Popa Sapca din Timisoara

pasaj-popa-sapca-politie-dirijare-trafic-728x336Se fac pregatiri pentru deschiderea santierului pentru largirea Pasajului de cale ferata de la Popa Sapca, astfel ca se va trece la primele schimbari importante in privinta traficului din zona, intrucat circulatia se va inchide pe o portiune de pe strada Demetriade, a anuntat primarul Nicolae Robu.

Pentru ca soferii sa nu aiba de suferit, se va amenaja un drum provizoriu in acea zona, a precizat edilul sef. Acesta va porni din apropierea mall-ului si va iesi pe Demetriade.

Pentru pregatirea lucrarilor de la pasajul Popa Sapca, va fi asigurata o conexiune de la sensul giratoriu de la Galeria 1 pana pe Aradului, prin zona ce tine de mall, unde la ora actuala exista o amenajare pe 4 benzi, dar 2 sunt pentru stationare. Se va asigura o cale de comunicare pe 4 benzi pe traseu. Avem o conexiune prin Divizia 9 Cavalaerie pana pe Baader si vom face un drum provizoriu, de undeva de la pelungirea drumului mai nou prin parcarea mall-ului, de la intersectia cu Antenei, un drum provizoriu prin fata pe la Praktiker, intrand pe proprietatea privata ce e imprejmuita. Asa vom asigura o conexiune cu Demetriade, pentru ca nu se va putea circula pe Demetriade in vecinatatea lui Popa Sapca. Va fi o portiune pe care nu se va putea circula si pe o parte si pe alta. Asa ca, se va merge pe drumul provizoriu si se va face racordul cu Demetriade. Dureaza 3-4 saptamani amenajarea acestui drum provizoriu de pamant cu piatra sparta. Va fi ceva similar cu ce am facut la Michelangelo, unde am facut acea amenajare provizorie ca sa putem circula„, a explicat primarul Nicolae Robu.

Asadar, traficul in zona pasajului Popa Sapca, pe Demetriade, se va inchide in cateva saptamani, iar soferii vor putea folosi ruta alternativa provizorie.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404