Se circula cu restrictii pe autostrada A1 intre Lugoj si Timisoara

Perspectiva-spre-nodu-Topolovatul-Mare.lPe cel de-al doilea lot al autostrăzii dintre Timişoara şi Lugoj se lucrează. Constructorul efectuează o serie de lucrări de intervenţie în două zone, este vorba de rosturile unui pod, respectiv la carosabil, circulaţia fiind restricţionată parţial în aceste zone.

Proaspăt inaugurat pentru circulaţie, în luna decembrie a anului trecut, de Crăciun, lotul al doilea al autostrăzii Timişoara – Lugoj, are în aceste zile impuse câteva restricţii de circulaţie, pentru efectuarea unor reparaţii din partea firmei care a realizat lucrarea. Intervenţia se face pe banii societăţii constructoare, investiţia fiind în garanţie.

Constructorul lucrează în două puncte, am aflat de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara, pe sensul de mers dinspre Lugoj spre Timişoara.

Astfel, la kilometrul 467, se lucrează pe banda 2, iar traficul se desfăşoară restricţionat pe banda 1 şi pe banda de urgenţă. Aici se fac reparaţii la rosturile unui pod. La kilometrul 464 se fac reparaţii la partea carosabilă, pe banda 2 şi jumătate din banda 1. Se circulă restricţionat pe banda de urgenţă şi jumătate din banda 1.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404