S-au afișat rezultatele finale la titularizare

imagine-articol0_51541S-au afișat rezultatele finale de la titularizare! Profesorii nemulțumiți de notele obținute au depus contestații, iar astăzi au fost afișate rezultatele finale.  Astfel, în urma recorectării, numărul dascălilor care au luat peste nota 7 a crescut de la 308 la 323.

În urma afișării rezultatelor inițiale a examenului de titularizare, 101 candidați nu au fost mulțumiți de notele obținute și au depus contestații.

Pentru a obține un post titular la catedră, dascălii trebuie să să obțină minimum nota 7, iar în județul Timiș au fost depuse 1.246 de dosare pentru titularizarea din acest an, iar mai bine de jumătate dintre cei care au susținut probele au obținut note sub 7, astfel că nu au trecut examenul.

În ceea ce privește numărul dascălilor de 10, județul nostru se poate mândri cu doar patru astfel de cazuri, toți aceștia fiind profesori de matematică. La polul opus se află un candidat care a reușit contraperformanța de a obține nota din oficiu, adică 1, la proba de Educație Fizică și Sport.

Distribuirea posturilor se va face la sfârșitul acestei luni, în cadrul unor ședințe publice.

sursa: sursadevest.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404