Romii care au atacat cu furca si parul politistii din Recas afla astazi daca vor fi arestati

arestatCei doi frați care au atacat cu un par și o furcă polițiștii din Recaș au fost reținuți pentru 24 de ore, marți seară. Ei au fost duși miercuri la parchet pentru continuarea audierilor, iar la final procurorii vor decide dacă îi prezintă sau nu magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Cei doi frați de etnie romă au fost prinși marți la Timișoara. Se ascundeau, după ce duminică au atacat cu un par și o furcă doi polițiști din Recaș. Oamenii legii vroiau să discute cu unul dintre cei doi, care era suspect în cazul unui furt comis pe raza localității. În timpul încăierării dintre romi și polițiști, oamenii legii au fost nevoiți să facă uz de armă pentru a se apăra.

Cei doi au fost reținuți marți pentru 24 de ore, iar miercuri dimineață au fost duși la parchet pentru o nouă tură de audieri. Cei doi au fost escortați de forțele speciale ale IPJ Timiș și au fost duși în cătușe până în sediul parchetului. La intrare îi așteptau familiile, însă romii au fost intimidați de prezența mascaților. Procurorii urmează să decidă la finalul audierilor dacă îi vor prezenta sau nu pe cei doi magistraților, cu propunere de arestare preventivă.

sursa: tion.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404