Romanul disparut dupa atacul din Nisa a fost gasit mort

romani_nisa111_48886300_26888600Românul Cristian Coman a fost identificat, marţi, el fiind descoperit mort în urma atacului terorist de la Nisa.

Redăm integral comunicatul Ministerului Afacerilor Externe:

“Ministerul Afacerilor Externe anunță cu profund regret decesul unui cetățean român în urma atacului de la Nisa, membru al familiei dată dispărută anterior. Autoritățile franceze au confirmat decesul.

Procedura de identificare a corpului neînsuflețit al victimei de cetățenie română, efectuată de către autoritățile franceze, s-a finalizat în urmă cu puțin timp, cu sprijinul autorităților române.

Reamintim că minorul și mama sa au fost identificați printre răniți, aflându-se internați în două spitale din Nisa. Starea lor de sănătate evoluează pozitiv.

În prezent, reprezentantul Consulatului General al României la Marsilia, precum și consulul onorific la Nisa, se află alături de familia cetățeanului român decedat, acordând în continuare sprijinul necesar.

De asemenea, reprezentanții ambasadei României la Paris și ai Consulatului General al României la Marsilia mențin legătura permanentă cu Celula de Criză instituită de autoritățile franceze.

Ministerul Afacerilor Externe adresează sincere condoleanțe familiei îndoliate și va acorda întreaga asistență necesară în continuare.”.

Reamintim că familia Coman, formată din soţul Cristian, soţia Adriana şi copilul lor, au fost daţi dispăruţi după atacul terorist de la Nisa. Cu ajutorul celor de pe Facebook, copilul a fost regăsit de bunica sa, într-un spital, iar mama sa a fost găsită, sâmbătă, într-un spital din Nisa, femeia de 28 de ani aflându-se în stare gravă, dar stabilă.

sursa: realitatea.net

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404