România – Elveţia, diseară, de la ora 19.00

elvetia_73059000“Tricolorii” joacă, în această seară, de la ora 19.00, al doilea meci din Grupa A de la EURO, împotriva Elveției.

Meciul este unul decisiv pentru România în privinţa calificării în optimile de finală ale competiției din Franța.  „Tricolorii” nu au voie să piardă jocul de astăzi, pentru că altfel ar rămâne doar cu șanse teoretice de merge mai departe, în timp ce o remiză i-ar menține în cursa pentru optimi.

României a învins Elveția în ultimul meci direct, pe 30 mai 2012, în deplasare, cu scorul de 1-0. Unicul gol al partidei amicale de la Lucerna a fost înscris de Gicu Grozav.

În primele meciuri ale grupei, România a fost învinsă la limită de Franţa, 2-1, în timp ce Elveţia a câştigat cu 1-0 în faţa Albaniei.

Echipele probabile:

România: Ciprian Tătărușanu — Cristian Săpunaru, Vlad Chiricheș, Dragoș Grigore, Răzvan Raț — Ovidiu Hoban, Mihai Pintilii — Gabriel Torje, Bogdan Stancu (Nicolae Stanciu), Alexandru Chipciu (Bogdan Stancu) — Claudiu Keșeru (Denis Alibec). Selecționer: Anghel Iordănescu.

Elveția: Yann Sommer — Stephan Lichtsteiner (căpitan), Fabian Schaer, Johan Djourou, Ricardo Rodriguez — Valon Behrami, Granit Xhaka — Xherdan Shaqiri.

sursa: stiri.tvr.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404