Ricky Martin – Perdoname

credit Nino Muñoz

Ricky Martin a lansat videoclipul noului single ”Perdóname”.Vizualul a fost regizat de Carlos Pérez și promovează cea de-a patra piesă extrasă de pe discul “A Quien Quiera Escuchar”.

Ricky Martin continuă promovarea albumului “A Quien Quiera Escuchar” lansând un nou videoclip. Melodia pentru care a fost filmat vizualul se numește ”Perdoname” și a fost compusă de artist împreună cu Yotuel Romero, Beatriz Luengo și Antonio Rayo.

Disponibil atât în mediile digitale, cât și în format fizic, “A Quien Quiera Escuchar” este cel de-al 10-lea material din discografia lui Ricky Martin. Albumul a fost lansat în februarie 2015 și s-a plasat pe prima poziție în topul US Latin Pop Albums. Printre cele 10 piese de pe album se numără hiturile “Adiós” și “Disparo al Corazón” (Shot to the Heart). Ricky Martin a compus piesele în colaborare cu Pedro Capó, Yotuel Romero, Yoel Henríquez, Rafael Esparza Ruiz, Beatriz Luengo, José Gómez, David Julca, Johnny Julca și Jorge Ruiz Flores.

A Quien Quiera Escuchar” a fost înregistrat în Australia, Puerto Rico, L.A. și Mexic. Albumul a fost produs de Julio Reyes Copello, iar rezultatul este un material discografic postmodern, care ne invită să reflectăm.

sursa: infomusic.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

' 404