Rezultate la concursul pentru directori la scolile din Timisoara si din judet

directori-scoli-timis-728x336S-a incheiat examenul scris pentru directori de scoli in Timis si s-a tras linie. Din cei 220 de candidati, 23 au fost declarati respinsi in urma probei.
Alti 3 nu s-au prezentat, desi se inscrisesera la examen, iar alti 2 sunt in curs de evaluare.

Dascalii care au participat la concursul pentru posturile de director de unitati de invatamant au fost testati in aceleasi conditii ca si elevii. Mai exact, concursurile au fost monitorizate audio-video.

Cei care au reusit sa adune punctajul necesar pentru a promova proba scrisa vor avea acum de sustinut alte doua probe: analiza CV-ului si un interviu in fata comisiei de concurs. Aceste doua probe se vor desfasura timp de o luna, intre 17 octombrie si 17 noiembrie. In 18 noiembrie vor fi afisate rezultatele, apoi intre 21 si 23 noiembrie, cei nemultumiti vor putea depune contestatii. Dupa recorectarea lucrarilor si afisarea rezultatelor, ultima etapa a concursului, validarea in consiliul de administratie al Inspectoratului Scolar a rezultatelor si transmiterea acestora catre minister, va avea loc in 16 decembrie.

Acesta a fost primul concurs pentru ocuparea functiilor de directori de unitati de invatamant, organizat dupa aproape 10 ani in Timis.

Vezi AICI lista completa cu rezultatele tuturor candidatilor pentru un post de director in scolile din Timis!

sursa: opiniatimisoarei.ro

Bookmark and Share

Comments are closed.

404