Renault a lansat noul Talisman in Romania

Renault-Talisman-2015-CarmudiRenault isi continua ofensiva de produse – dupa lansarea cu succes a modelelor Clio, Captur si Kadjar, francezii au lansat cea mai recenta intrare in gama ei din Romania – Renault TALISMAN.

Talisman este o berlina de segment D, o mașina ce se caracterizeaza printr-un comportament unic ce combina agilitate, siguranta, dinamism si confort si este construita pe ideea de experienta cu adevarat senzoriala.

Talisman beneficiaza de un interior cald si spatios, cel mai bun din clasa ei, si un portbagaj cu un volum impresionant de 608 decimetri cubi. Masina impresioneaza si la inovatiile high-tech – are tabloul de bord de 7 inch TFT, head-up cu display color, sistem audio BOSE si parcare asistata.

Talisman face promisiunea placerii intense la condus prin tehnologia Multi-Sense ce oferta posibilitatea personalizarii stilului de condus si a habitaclului pentru a se potrivi dorintelor soferului.

Noua masina lansata de Reanult in Romania este singurul sedan care combina amortizoare reglabile electronic si sistemul 4Control cu directie integrala.

Talisman aduce un suflu nou pentru Renault atat la nivel mondial cat si in Romania unde au fost implementate standardele internationale pentru showroom-uri si reinnoirea gamei.

sursa: realitatea.net

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404