RAZIE în Timișoara la societati comerciale

razie-politie-in-bazar-pe-brancoveanu-136 de amenzi în valoare totală de aproape 7.500 de lei. Acesta este bilanțul celei mai recente acțiuni organizate de polițiștii timișeni care au descins la 20 de firme din municipiul de pe Bega. În paralel, oamenii legii au făcut verificări și în rândul șoferilor, pentru a-i depista pe cei care încalcă legea.

Polițiștii din Timiș au verificat legalitatea funcţionării mai multor unități comerciale, precum și a documentelor personalului angajat, pentru depistarea urmăriților sau a persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni. De controale nu au scăpat nici șoferii, care au fost trași pe dreapta.

“Au fost controlate 20 de unităţi comerciale, legitimate peste 150 de persoane şi verificate în bazele de date aproape 50 de autovehicule. În urma acţiunilor întreprinse, poliţiştii au constatat 5 fapte de natură penală şi au aplicat 36 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi încălcarea normelor rutiere, transmite IPJ Timiș.

La acțiune au participat poliţişti de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale şi jandarmi.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de peste 7.500 de lei. În plus

poliţiştii au reţinut în vederea suspendării un permis de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare.

sursa: sursadevest.ro

foto: arhiva

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404