Randi – Ochii ăia verzi (videoclip oficial)

imgRandi a lansat videoclipul noului single ”Ochii ăia verzi”. Piesa este compusă de Randi, iar videoclipul este regizat de Bogdan Daragiu.

Noul single al lui Randi, ”Ochii ăia verzi”, abordează tematica iubirii, o constantă în muzica artistului. Niciun om nu este perfect și dacă la începutul unei relații avem tendința să ridicăm persoana iubită pe un piedestal, treptat începem să descoperim defecte care ne pot îndepărta de ea. Piesa lui Randi vorbește despre pragul de maturitate în dragoste când ne recunoaștem propriile greșeli și învățăm să iertăm greșelile persoanei de lângă noi.

”Piesa asta vorbește despre oameni, despre latura umană a unei relații, despre greșeli, păcate și mândrie. Nimeni nu este perfect și poate că nici nu trebuie să fie, însă uneori aceste imperfecțiuni lasă urme în șufletele noastre, lovituri care ne îndepărtează unii de ceilalți. ”Ochii ăia verzi” este ca o radiografie a unei relații imperfecte dintre doi oameni care au greșit și o recunosc pentru a se putea ierta reciproc”, spune Randi.

sursa: infomusic.ro

Bookmark and Share

Comments are closed.

404