Medici rezidenti protesteaza în faţa Ministerului Sănătăţii!

ms1Medicii rezidenţi care au promovat examenul şi nu au primit un loc de muncă protestează, vineri, în faţa Ministerului Sănătăţii fiindcă nu vor să mai dea încă o dată probele. Şi studenţii au anunţat că vor ieşi, după-amiază, în Piaţa Universităţii, fiindcă sunt nemulţumiţi de bibliografia pentru rezidenţiat.

Ministerul Sănătăţii a stabilit organizarea unei sesiuni extraordinare de rezidenţiat la primăvară, pentru locurile rămase vacante în ţară. Autorităţile încearcă să rezolve, astfel, problema celor care au luat notă de admitere, dar nu au mai prins loc în centrul în care au dat examenul.

Concursul va fi naţional, cu subiecte unice, din bibliografia folosită la ultima sesiune, iar data va fi anunţată în cel mai scurt timp. Şi examenul din toamnă va fi naţional, iar subiectele – aceleaşi peste tot, alese din cele elaborate recent de profesori din toată ţara.

sursa: tvr.ro

Tags: radio Lugoj, stiri Lugoj, nova fm Lugoj, live nova fm, radio nova fm, muzica, hituri, muzica noua, videoclipuri, info, asculta

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404