Proconsul sărbătorește 17 ani de activitate în cadrul unui concert.

proconsulPovestea trupei Proconsul va fi prezentată pe 10 martie la Sala Polivalentă. Formația împlinește 17 ani de activitate și va sărbători evenimentul în cadrul unui concert special.

Cu ocazia împlinirii a 17 ani de activitate, Proconsul va susține un concert aniversar pe 10 martie la Sala Polivalentă din București. Trupa va fi acompaniată pe scenă de Andra, JerryCo, Dida Dragan, Mircea Baniciu, George Nicolescu și mulți alți invitați surpriză.

Bodo: „Niciodată Proconsul nu va putea să spună și-au trăit fericiți până la adânci bătrâneți! Muzica Proconsul va fi peste ani și ani. Când se va sfârși Pământul, atunci se va sfârși și muzica Proconsul. De exemplu, cântecul Cerul este de 17 ani și tot este difuzat. Pentru mine, Proconsul este o poveste fără sfârșit…”

La început, membrii trupei Proconsul s-au reunit sub numele de “Take Five” (din 1994 până în 1998, Suedia). Din 1999 au ales să își schimbe numele în Proconsul. Au lansat maxi-single-ul de succes „De la ruși” și au început să compună primele piese originale.

sursa: infomuzic.ro

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

404