Premierul Dacian Ciolos la Timisoara

ciolosPremierul Dacian Ciolos, aflat intr-o vizita la Timisoara, da asigurari ca stie de necesitatea Centurii de Sud a orasului si explica, intr-o oarecare masura, de ce proiectul nu se regaseste pe lista de investitii in infrastructura a Guvernului Romaniei nici in acest an.

Nu am discutat, o sa discut cu primarul si cu presedintele Consiliului Judetean. Guvernul a preluat un Masterplan pe Transporturi si resursele bugetare pe investitii, care nu au fost mari pentru ca au fost luate decizii legate de cresterea salariilor. Deci, nu am putut pune mai multi bani si nu am vrut sa deschidem subiectul pe prioritizari in Infrastructura. Am considerat ca e mai intelept sa trecem la treaba si sa aplicam deciziile deja luate. O sa vad in ce pozitie se afla aceasta investitie, e firesc ca Timisoara sa aiba aceasta pretentie, dar bugetul e acelasi, nu a crescut, ci dimpotriva, a scazut din cauza masurilor de care v-am spus. In masura prioritizarii, vom vedea ce vom putea face„, a precizat premierul Dacian Ciolos la Timisoara.

Prim ministrul Romaniei, Dacian Ciolos, a participat la Timisoara la ceremonia de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa al Universitatii de Vest fostului presedinte al Comisiei Europene profesorul  Jose Manuel Durao Barroso. Premierul roman are o relatie speciala cu fostul lider european din vremea cand era la Bruxelles comisar pentru Agricultura. Astazi, Barroso a dat asigurari la Timisoara ca ‘Romania, e in maini bune‘, cu un guvern condus de Ciolos.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Tags: radio lugoj, stiri lugoj, nova fm Lugoj, live nova fm, radio nova fm, muzica, hituri, muzica noua, videoclipuri, info, asculta,

Bookmark and Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

' 404